Jazykové vzdělávání a vše o něm,  Ze života JS FAN

ZROD ONLINE VÝUKY V JS FAN

Vzhledem k situaci, která nás aktuálně sužuje a stavu, ve kterém se společnost nachází, jsme se rozhodli, že tak, jako jiné školy, přistoupíme k modelu online výuky.

Systém vzdálené práce, nebo-li „remote working“ je po světě již hodně rozšířený, a to primárně v IT sféře. S rozmachem internetu ale došlo k tomu, že roste i paleta „služeb“, které jsou přes internet poskytovány. Dnes není nic divného na tom, udělat si online kurz z pohodlí Vašeho domova a naučit se něco nového. Můžete mít lekce jazyků, doučování do školy, dokonce i fitness, nebo vaření. Záleží čistě na Vás, co hledáte.

Právě proto, že současný stav neumožňuje pokračovat v zajetých kolejích, jsme se rozhodli, že se vrhneme do online výuky také!

Vidíme v tom spoustu výhod jak pro rodiče, kteří si jistě na chvilku rádi odpočinou od svých ratolestí, tak i pro samotné děti, které tak budou mít svůj zaběhlý řád a budou pokračovat ve svém vlastním rozvoji.

Současná situace má velký dopad na rodinu jako celek. Děti to sice vidí jako delší prázdniny, ale pro rodiče je to zatěžkávací zkouška. Samozřejmě online výuka neposkytuje výhody, které může nabídnout výuka prezenční, což je samotná přítomnost a socializace dětí. Na stranu druhou, ale děti přijdou do kontaktu s moderními technologiemi a naučí se určitě zodpovědnosti, která je samozřejmě v tomto případě mnohem větší.

Naším cílem je přinést i v těchto časech dětem to, na co jsou zvyklé v „běžném provozu“, ačkoliv trochu jinou formou. Veškeré aktivity, na které jste byli doposud zvyklí, přenášíme zábavnou formou do digitálního prostředí. Ať už se jedná přímo o kurzy, jako takové, nebo třeba o online výuková videa, která jsou pasivní a můžete si je pustit kdykoliv a kdekoliv. Je důležité, aby byla výuka kontinuální a navazovala na sebe. Právě proto máme na YouTube videa, které Vám pomohou zabavit i Vaše nejmenší děti. 

Bohužel nemůžeme nahradit ten čas, který Vám, drahým rodičům, uvolní ruce, když máte svou ratolest ve školce. Můžeme Vám ale přinést nástroj, který, pokud jej správně využijete, můžete použít pro společné trávení času se svými dětmi. Což zajisté ocení nejen oni, ale v samotném závěru i Vy.

Věříme, že si naše úsilí a dočasný přechod do digitálního prostředí, náležitě užijete a budeme se těšit na všechny společně prožité Skype hovory.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *