Jazykové vzdělávání a vše o něm

Jaký kurz angličtiny pro děti zvolit?

Našli jste si jazykovou školu, která nabízí jazykové kurzy pro děti, ale stále nevíte, jaký kurz pro svého potomka zvolit? Není divu. Nabídka jazykových škol orientovaných na výuku dětí je opravdu široká. Vybírat můžete z klasických docházkových kurzů, individuálních kurzů, konverzací nebo kurzů připravujících k jazykovým zkouškám.

Pokud chcete pro své dítko vybrat ten správný kurz, musíte si nejdříve odpovědět na jednoduchou otázku. Co od kurzu očekáváte a jakých výsledků chcete dosáhnout? Pokud vám jde o rozvoj obecných jazykových dovedností a budování vztahu k cizí řeči, pak sáhněte po variantě běžného kurzu. Do něj dítko dochází jednou či dvakrát týdně jako do klasického kroužku a pod vedením lektora řeč systematicky rozvíjí.

Pokud má váš syn či dcera problémy se školní angličtinou, kterou potřebuje dohonit, volte spíše individuální výuku. Je nutno mít na paměti, že v jazykových školách se jazyk učí jinak než ve státním školství a probíraná látka se odlišuje. Z toho důvodu docházkový kurz nemusí dítěti pomoct ke zlepšení školních známek. Individuální výuku naproti tomu lektor může přizpůsobit přesně potřebám daného studenta.

No a pokud je na tom naopak váš potomek se školními známkami dobře a řeč ho baví, může být dobrou variantou povzbudit ho přihlášením do přípravného kurzu ke zkouškám z jazyka. Výhodou tohoto kurzu navíc je to, že po jeho absolvování završeném složením zkoušky jasně vidíte výsledky.

Pro starší děti pak může být dobrou možností také konverzační kurz, který už staví na určitých znalostech a rozvíjí schopnost aktivní komunikace.

A pokud si stále nevíte s výběrem kurzu rady, oslovte přímo jazykovou školu. Její zaměstnanci vám jistě rádi poradí a každá lepší škola vám navíc umožní vyzkoušet si hodinu zdarma a nezávazně.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *