Jazykové vzdělávání a vše o něm,  Ze života JS FAN

Proč své děti poslat do jazykové školy JS FAN?

Nedávno se mě má mentorka zeptala, proč si myslím, že by lidé měli pro vzdělávání svých dětí volit zrovna naši firmu. Ačkoli je to poměrně zásadní dotaz, nebyla jsem na něj připravena a odpovědi jsem ze sebe tahala jako z chlupaté deky. Když jsem se nad tím ale později důkladněji zamyslela, došlo mi, že je to vlastně docela prosté. A hlavně mi došlo, že těch důvodů je z mého pohledu plno (ano uznávám, že můj pohled asi není zcela nezaujatý, ale přísahám, že jsem to pojala tak objektivně, jak to jenom jde). A abych se už neztrácela, hodila jsem je na papír a teď bych se o ně s vámi ráda podělila.

Takže dnes (výjimečně) trochu propagační, ale snad hodnotný příspěvek na téma “Proč své děti poslat do jazykové školy JS FAN”. Těch důvodů jsem nakonec dala dohromady 20.

12277089_10207900265735341_1141112165_n

1) Kvalifikovaní lektoři

  • Naši lektoři jsou pro svou práci kvalifikovaní. Ať už vzděláním, jazykovou zkouškou nebo dlouhodobým pobytem v zahraničí.

2) Milí a šikovní lektoři schopní správné práce s dětmi

  • Práce s dětmi je velmi specifická a od výuky dospělých studentů se výrazně liší. Ne každý kvalifikovaný lektor je schopný učit děti. Naši lektoři toho však schopní jsou a nejenom to. Jsou v tom opravdu dobří.

3) Malé skupinky (max. 6-8 dětí, většinou však kolem 4-5)

  • Do dětských kurzů zpravidla dochází 3-6 studentů. Maximálně však 8. Za dodržení této kapacitní hranice vám ručíme.

4) Rodinné prostředí

  • Být malá firma je občas výhodou. Díky tomu máme k dispozici příjemné rodinné zázemí s útulnými učebnami.

5) Škola hrou

  • Naší cílem je vypěstovat v dětech pozitivní vztah ke studiu jazyka. Děláme tedy vše pro to, aby je výuka bavila. A jak to děláme? Řekněme, že v dětském věku neexistuje lepší způsob učení, než v rámci hry.

6) Interaktivní výuka

  • Hra však není jedinou složkou a nelze si hrát celou hodinu. Velmi důležité je také to, aby byla výuka maximálně interaktivní. Děti jsou v hodinách aktivní. Plní lektorovy úkoly, komunikují s ním a účastní se nejrůznějších činností. Příkladem za všechny je třeba schovávání a hledání balonku při probírání předložek.

7) Moderní a kvalitní učebnice 

  • Zapomeňte na předpotopní učebnice ze základních škol. Pro výuku využíváme moderní učebnice od těch nejlepších nakladatelství (Cambridge, Oxford, Longman). Tyto učebnice jsou akreditovány doložkou MŠMT a zároveň se drží světových trendů v jazykovém vzdělávání, vycházejících s nejmodernějších výzkumů psycholingvistů.

8) Skvělé pomůcky

  • Výuka nicméně není jenom o učebnicích. V jejím průběhu používáme také množství dalších materiálů, jako jsou obrázkové karty, obrázkové příběhy, písničky, videa, pexesa, binga či hry a mnoho dalšího.

9) Střídavá výuka českého lektora a rodilého mluvčího v kurzech angličtiny od druhého stupně

  • Považujeme za důležité mít od brzkého věku naposlouchanou řeč od rodilého mluvčího. Proto se v našich kurzech (od 5.třídy výš) střídá český lektor s rodilým mluvčím.

10) Využití moderní a psycholingvisty ověřené metody Wattsenglish ve výuce předškolních dětí

  • Wattsenglish je moderní metoda výuky angličtiny u dětí raného věku, vyvinutá stejnojmennou organizací za pomoci psychologů, lingvistů a pedagogů.

11) Příprava k dětským cambridgeským zkouškám (Starters, Movers, Flyers)

  • Berete výuku anglického jazyka u vašeho potomka vážně? Chcete, aby si už od začátku zvyšovat sebevědomí skládáním cambridgeských zkoušek? My ho na ně připravíme. Jednak jsme schopni zajistit individuální přípravu a jednak používáme učebnice Kid’s Box, které jsou samy o sobě koncipované jako příprava k těmto zkouškám.

12) Konverzační kurzy

  • Pokud se vám zdají samostatné docházkové kurzy jako nedostatečné, můžete své dítě přihlásit také do speciálních konverzačních kurzů s rodilým mluvčím. Ty máme v tuto chvíli otevřené pro žáky druhého stupně ZŠ.

13) Jsme kreativní!

  • Ve výuce se neomezujeme na práci s učebnicí a hraní procvičovacích her. Hry si také vyrábíme, stejně jako o Vánocích přáníčka apod.

14) Vyberte si jazyk

  • 90% našich kurzů tvoří kurzy angličtiny. V nabídce máme ale také němčinu, francouzštinu, španělštinu a ruštinu.

15) Přihlášení kdykoli

  • Zjišťujete v průběhu roku, že vaše dítě v hodinách jazyka ve škole zaostává a nevíte co s tím? Nezoufejte. Do našich kurzů ho můžete přihlásit doslova kdykoli. Při pozdějším nástupu přitom platíte jen poměrnou část kurzovného.

16) Náhrada dlouhodobých absencí

  • Ze zkušenosti víme, že jsou u dětí častým problémem nemoci, které jim znemožní účast na kurzu. Nemusíte se však bát, že byste něco zameškali. Pokud vaše dítě chybí delší dobu, můžete si hodiny nahradit v jiných kurzech.

17) Individuální přístup

  • Máte nějaký problém nebo zvláštní požadavek? Nebojte se s ním za námi přijít. Bude-li to v našich možnostech, uděláme vše, abychom vám vyhověli.

 18) Návaznost kurzů

  • Děti, kterým se u nás líbí a po letních prázdninách nastoupí zase, navazují tam, kde na konci předchozího roku skončily.

19) Benefit Plus

  • Za naše kurzy můžete platit hotově, převodem a nově také prostřednictvím programu Benefit Plus. Kurz pro vaši ratolest se tedy může stát dobrým způsobem, jak utratit zbylé bonusy.

20) Ukázková hodina zdarma

  • Stále váháte, jestli k nám svého potomka přihlásit nebo ne? Přijďte, vyzkoušejte si jednu hodinu a teprve pak se rozhodněte.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *