Ze života JS FAN

Přijměte pozvání na naše letní tábory s angličtinou

Milí čtenáři, 

i tento rok naše jazyková škola JS FAN chystá letní příměstské tábory s angličtinou pro děti ve věku 5-15 let, a to v průběhu 6 prázdninových týdnů!

Těšit se můžete jako obvykle na příměstský tábor s angličtinou a bruslením v Běchovicích a na příměstský tábor s angličtinou na Chodově. Každý z táborů je trochu rozdílný, ale oba mají společný základ – dopolední výuku angličtiny plno zábavy.

thumb_IMG_4308_1024

Výuku vedou zkušení lektoři z naší jazykovky, ale také kvalifikovaní a proškolení externisté. Výuka je vedena zásadně hravou metodou, se zapojením her, pohybových aktivit, karet, videí a dalších pomůcek. Rozhodně nečekejte, že se děti prosedí dopoledne v lavici tak, jako ve škole. V případně příznivého počasí navíc trávíme i výuku venku, na čerstvém vzduchu 🙂

A na co ještě se mohou děti těšit? V Běchovicích je pro ně připraven odpolední program v podobě bruslení na in-line bruslích. Bruslařský výcvik je opět veden kvalifikovanými lektory a je přizpůsoben úrovni dětí. Méně zkušení bruslaři či začátečníci se učí základům, zatímco zkušenější děti tříbí svůj jezdecký styl a třeba si i zkusí závodit. Na konci tábora si pak všechny děti mohou své schopnosti ozkoušet na jednoduché opičí dráze a prostřednicvím plnění nejrůznějších soutěží.

Na Chodově je pro děti připravena široká paleta odpoledních her a aktivit, pokrývajících nejrůznější obory činností. V minulých letech děti například cvičily a hrály divadlo, dabovaly pohádku, vytvářely komixs nebo hledaly poklad. S dětmi také chodíme hrát hry do parku u Chodovské tvrzi, vydáváme se na návštěvu k hasičům nebo vyrážíme na celodenní výlet. Během odpoledních aktivit děti v maximální možné míře využívají angličtinu.

Začínáte svým dětem plánovat letní program? Chcete jim dopřát zábavu, ale jde Vám také o jejich vzdělávání a rozvoj? Zauvažujte o našich táborech. Více informací najdete ZDE.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *